Kontorsstädning Stockholm

Expert på kontorsstädning

Våra tjänster

VI UTFÖR DET MESTA INOM STÄDNING

Städmagasinet är ett etablerat Stockholmsföretag med lång erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm. Vi arbetar på att långsamt bygga upp långsiktiga och starka relationer med våra kunder och ser till att alltid leverera högsta kvalitet. Vi har ett stort antal anställda vilket innebär att vi har en rad olika kompetensområden och att vi kan leverera toppresultat inom det mesta som rör städning.

Sedan starten har vi utvecklat samarbeten med några av de största aktörerna på marknaden och detta inom en rad olika områden.

Att dessa väljer väljer att samarbeta med oss ser vi som ett gott betyg på vår kapacitet och tar det som ett kvitto på att vår verksamhet håller absolut högsta kvalitet. Trots att vi i dagsläget har så många anställda så försöker vi hela tiden att behålla flexibiliteten som präglar ett mindre företag och i detta ligger att vi snabbt ska kunna fatta beslut och anpassa oss helt efter kundens önskemål.

Detta gör att vi alltid kan möta kundens behov och detta oavsett vilket område det rör eller vad som måste göras.

Välutbildade medarbetare - låg personalomsättning

Samtliga anställda hos Städmagasinet strävar hela tiden efter att bli bättre på sitt arbete och detta både för att kunna genomföra perfekta, effektiva jobb och för att känna att arbetet är stimulerande.

Vi har låg personalomsättning och nyckeln till detta är trivsel och personlig utveckling. Våra anställda ska känna att jobbet både är inspirerande och och roligt.

Städtjänster

Som ett axplock så kan vi nedan visa några av de saker som vi erbjuder utöver kontorsstädning i Stockholm.

  • Hemstädning. Städmagasinet har kompetent personal som är vana vid att utföra hemstädning i en mängd olika typer av fastigheter. 
  • Golvvård. Även här har vi en bred stab av kompetenta anställda som är experter på golvvård. Vi kan hjälpa dig att ge ditt gamla trägolv lystern tillbaka och i slutändan även hjälpa till att förlänga dess livslängd. Vi utför polish och vaxning på linoleum- och betonggolv. Du kan vända dig till oss för allt som rör dina golv.
  • Flyttstädning. Vi hjälper till med städningen i anslutning till din flytt. Vi lämnar bostaden i toppskick innan de nya gästerna flyttar in.
  • Hotellstädning. Av naturliga skäl blir slitaget i ett hotell oerhört högt på grund av det stora antal som dagligen vistas i lokalen. Detta ställer höga krav på städningen och vi är oerhört stolta över att kunna leverera högklassig hotellstädning som håller en nivå som tillfredsställer även de mest krävande kunderna. 
  • Trappstädning. Många bostadsrättsföreningar anlitar oss för trappstäd. Vi ser till att det är fräscht och välstädat i området kring trapp och hiss. 

Vidare kan vi nämna att vi även riktar oss mot större gymkedjor, hotell- och konferensanläggningar, flyttfirmor och fastighetsbolag. Ingen kund är för stor eller för liten för oss på Städmagasinet - vi tar oss an uppdrag oavsett storlek och vi jobbar alltid effektivt, högkvalitativt och till rimliga priser. Att du som kund är nöjd och väljer oss i fortsättningen är det absolut viktigaste för oss.

 

Vi håller rent och förbättrar arbetsmiljön på kontoret!