Kontorsstädning Stockholm

Expert på kontorsstädning

Kontorsstädning

FRÄSCH ARBETSMILJÖ ÖKAR TRIVSELN PÅ JOBBET

En fräsch arbetsmiljö är en faktor som är grundläggande för effektiviteten på arbetsplatsen. Det bidrar till bättre hälsa och trivsel bland medarbetarna, och i förlängningen bättre arbetsmoral och effektivitet. Att sköta städningen på egen hand kostar ofta mer än det smakar, eftersom det innebär förlorad arbetstid och i de flesta fall tar betydligt längre tid i anspråk än när en professionell städare utför arbetet.

kontor städat

Välj en professionell städleverantör

Att ha rent och fräscht omkring sig när man arbetar är självklart väldigt vikigt och någonting som i slutändan gör arbetet lättare att utföra. Därför väljer de flesta väljer att anlita en professionell leverantör av kontorsstädning i Stockholm. Det är dock viktigt att välja rätt leverantör om du vill ha en fräsch arbetsmiljö till rätt pris.

En erfaren leverantör som Städmagasinet kan anpassa tjänsterna till dina individuella rengöringsbehov för att säkerställa att dina kontorsutrymmen är i gott skick.

Våra anställda är förberedda på de utmaningar som kommer med att hålla kommersiella lokaler i gott skick. Många ser alla former av städning som samma typ av arbete, men städning i hemmet går inte att jämföra med professionell kontorsstädning.

Kontorsstädning på dina villkor

Effektiv rengöring av kontor och andra kommersiella lokaler är ett krävande uppdrag, där det hjälper att ha erfarenhet och noggrant utarbetade rutiner. Med oss som leverantör bestämmer du själv vad som ska göras och med vilken regelbundenhet, men sådant som kan ingå är bland annat:

-Komplett dammsugning och rengöring av golven i de allmäna ytorna

-Dammsugning av mattor

-Damning och rengöring av fria ytor såsom lister, dörrar, bänkar och speglar.

-Tömning av papperskorgar

-Dammsugning och rengöring av golv i kök och badrum

-Rengöring av tvättställ och diskho

-Rengöring av toalett och badrum

-Rengöring av diskmaskin och övriga vitvaror

-Rengöring av kaffemaskin

Utöver dessa kan vi även erbjuda en rad olika tilläggstjänster såsom golvvård, rengöring av persienner samt fönsterputsning. Ingenting bör vara omöjligt eller för komplicerat och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har mer specifika önskemål så ska vi göra vårt yttersta för att kunna tillgodose dina städbehov på bästa möjliga sätt. Vi strävar efter att ha nöjda kunder som känner att de får ut maximalt av deras anlitade kontorsstädning. 

Kostnadseffektivt med regelbunden städning

Hur ofta städningen ska utföras är också valbart och kan bero på faktorer som hur många som arbetar på kontoret, vilka typer av biutrymmen som finns och naturligtvis vad du är villig att betala för städning.

Ibland kan det vara bättre och mer ekonomiskt att låta städa kontoret mer regelbundet. Att rengöra golv och damma är ett betydligt enklare jobb som tar mindre tid om det utförs ett par gånger i veckan. Sker städningen mer sällan tar den ofta betydligt mer tid i anspråk och kostar därför mer.

 

Vi håller rent och förbättrar arbetsmiljön på kontoret!